Ron De Rauw & band

Quote by ·Belgian Vinyl Pressing Plant·  

Naar een show gaan van Ron is als op reis gaan. Hij neemt je mee naar alle mooie plaatsen in zijn wereld en zijn leven. Laat deze via zijn muziek, teksten en story telling zo beleven dat het na de show voelt alsof je er zelf bij geweest bent. Omringd door wereldklasse muzikanten zette Ron een show neer waar ik elke seconde van genoten heb.
Voor herhaling vatbaar!!! Bookers, geef deze klassebak een podium, jullie zullen het je niet beklagen!

 

BAND INFORMATIE

Ron De Rauw is bij het grote publiek bekend als Hans uit de Eén-serie ‘Dertigers’ maar de voorbije decennia maakte hij furore op vele theaterpodia in binnen- en buitenland met o.a. Jummoo en als acteur in diverse tv-reeksen.

Recent bracht Ron twee duetten uit: samen met Ellen Verest – Ron zijn tegenspeelsters in de serie Dertigers – zong hij het vrolijke Veel liever, voor Prinsessen Koningin dook Ron de studio in met acteur Ben Segers. Beide nummers zullen terug te vinden zijn op het eerste Nederlandstalige album van Ron De Rauw: Zo stroomt mijn bloed. Release voorjaar 2022.

De titel doet vermoeden dat Ron terugblikt op een boeiend leven met eigenzinnige keuzes en unieke verhalen. Zijn vader doorkruiste de wereldzeeën op De Kamina, in Het Manneke vertelt hij op een schattige manier over hoe hij als kind aan de dood ontsnapte, De Zwervers gaat over een lang verloren vriendschap, in Voorlopig maakt hij de som van wat geweest is. Maar Ron is vooral een man die de liefde en het plezier omarmt en dat is te horen in Het Leven, Hing jij in de lucht en in het hilarische Alles op ’t gemak waar het podiumbeest in hem naar boven komt. Zijn meest persoonlijke songs zijn misschien wel Rémi, waarin hij zijn eerste kleinkind verwelkomt, en Zo stroomt mijn bloed. In dit titelnummer ontvouwt Ron wie hij werkelijk is, rauw en zacht tegelijk. Als bonus op het album: Neem me mee en Als Heimer komt, beiden songs uit de theatervoorstelling over Alzheimer.

Live wordt Ron begeleid door

  • Trui Amerlinck – contrabas
  • Wouter Van Tornhout – drums en percussie
  • Peter Merckx – klarinet en sopraansax
  • Ruben Schelstraete – accordeon en bandoneon

https://www.ronderauw.be

ENKELE SFEERBEELDEN...

INFO & BOEKINGEN - OFFERTE AANVRAGEN

    Liveconcerten.be