FRIMOUT

Geerwin Vandekerckhove, cultuurconsulent Izegem: ‘We hadden alle vertrouwen in een geroutineerde band als Frimout. Maar als opener voor Metejoor op ons groot podium op het Izegemse marktplein voor het festival Isotopia, overtroffen ze al onze verwachtingen. Ondanks het koude weer straalde de warmte van het podium af en hadden ze het publiek onmiddellijk mee. Een aanrader voor een avond vol gezelligheid, meezingsongs en een eigen sound gebracht door topmusici rond de charismatische Stef Willems!” 

Patrick Claes: organisator Swingin’ Hulsen:
Goede muziek vloeit voort uit mensen die samen spelen, weten wat ze willen en ervoor gaan.
De professionaliteit die Frimout uitstraalt zowel op als naast het podium is top.
Het was een zaligheid om met deze mensen  te werken en hen op ons festival te mogen verwelkomen.
De perfecte muziekkwaliteit, warme stemmen, klasse muzikanten en de opbouw van de setlist naar een ware climax bracht iedereen in de juiste sfeer

BAND INFORMATIE

Frimout is de 5-koppige Nederlandstalige band rond frontman Stef Willems.

In 2012 begint Frimout aan hun missie: met eigen Nederlandstalige popmuziek de Vlaamse muziekwereld veroveren.

Hun feelgood pop-rocksongs en bloedmooie persoonlijke ballades worden warm onthaald door de radio’s. 19 zelfgeschreven songs krijgen nationale airplay.  ‘Sterren Zien’, ‘Toffer dan tof’ en ‘Eenzame Reiziger’ worden grijsgedraaid op Radio2.

Topproducer Steve Willaert (oa Natalia en Will Tura) zet in de studio volop zijn schouders mee onder de band.

In 2022 wordt de band wordt door de gerenommeerde muzieksite ‘Soundz.nl’ in Nederland aangeprezen als een te ontdekken parel. Dat leidt zelfs tot een mini-concert op de legendarische muziekzender Radio Veronica.

Frimout is bovenal een uitstekende liveband die het publiek keer op keer op sleeptouw neemt. Meer dan 200 stomende optredens in alle uithoeken van Vlaanderen en Nederland bezorgen de band een ijzersterke live-reputatie. Frontman Stef Willems weet hoe hij een publiek moet entertainen én ontroeren.

De band staat onder andere op een volgepakte Oude Markt van Leuven, drie keer op de Gentse Feesten en talloze kleine en grotere festivals in alle uithoeken van het land.

Van Paal op Stelten tot de Paulusfeesten in Oostende, van Isotopia in Izegem tot Swingin’ Hulsen in Balen: met hun mix van meezingbare pop, breekbare luisterliedjes en onvervalste ambiancerock zorgt Frimout er elke keer weer voor dat het publiek meezingt én intens geniet met (h)eerlijke popmuziek van eigen bodem.

ENKELE SFEERBEELDEN...

BEELDEN ZEGGEN MEER DAN WOORDEN...

INFO & BOEKINGEN - OFFERTE AANVRAGEN

    Liveconcerten.be