LES SIXTIES - YEYE

BAND INFORMATIE

Rudolf Hecke, biograaf van Serge Gainsbourg en auteur van ‘De Sixties’ koppelt met dit muzikale project zijn twee grote liefdes.

De kleurrijke Franse popmuziek uit de jaren 1960 op originele en aanstekelijke manier gebracht. Voorzien van spitante anekdotes.

Met zijn lange lijst van muzikale lezingen bewees Rudolf dat hij een begenadigd verteller is met grondige kennis van zaken die de passie voor zijn onderwerp weet over te brengen.

De songs worden gezongen door Karen Boelaerts, waarschijnlijk het best bewaarde zangeressen-geheim van Vlaanderen, zij stond als studiozangeres in de nineties slag om slinger in de hitparade, denk aan ‘Walk on water’ of ‘In my eyes’ van Milk Inc.  En ze kan het ook in het Frans!

Rudolf begeleidt haar op gitaar en multi-instrumentalist Hilde Van Laere op percussie, accordeon, tin whistle, blues harp, melodica & backing vocals.

En de songs, zij komen uit een jukebox ergens in l’année érotique 1969 op een zonovergoten plein à Saint-Tropez! Je ziet en hoort ze weer flaneren… Brigitte, Françoise, Jane, Mireille, Sylvie. En het leven is mooi…

Chansons van o.a. Serge Gainsbourg, Johnny Hallyday, Sylvie Vartan, Jane Birkin, Brigitte Bardot, Françoise Hardy, France Gall, Les Surfs, Richard Anthony, Jacques Dutronc, Christophe, Les Poppys, Gérard Lenorman, Michel Delpech, Les Chats sauvages, Hervé Villard, Adamo…

ENKELE SFEERBEELDEN...

BEELDEN ZEGGEN MEER DAN WOORDEN...

INFO & BOEKINGEN - OFFERTE AANVRAGEN

    Liveconcerten.be
    nl_NLNederlands