Tel: + 32 3 309 30 40
Sonny
BTZ (lees: beats) is een nieuwe liveband die de beste hedendaagse hits brengt. Ze mixen dansbare muziek van onder meer Dua Lipa, Daft Punk, Major Lazer en Netsky tot een knallende liveshow.
Mini-Partyband. Maar de Grootste Ambiance ter wereld op het Kleinste Podium ter wereld. En vierkante meter.Alles hebben ze bij: showkostuums, instrumenten, podium, PA. Op 10 minuten is alles opgesteld. Technisch hoef jij niets te voorzien. En meteen Party Time !
Deze flexibele n stijlvolle band is de perfecte sfeerschepper tijdens uw ontvangst, receptie, diner,... Bovendien heeft deze band ook alles in huis om uw gasten aan het dansen te brengen.
Wist jij dat de zeer legendarische Andrews Sisters 3 zingende broers hebben?
Wist je dat hun orkest 3 musicerende Sweethearts heeft?
Roll out the barrel, want hier zijn speciaal voor jou: Drie zingende soldaten met een volledig vrouwelijk orkest. THE ANDREWS BROTHERS
The Carters is een Belgisch bluegrass trio dat zich niet uitsluitend toelegt op die fantastische country en bluegrass classics van John Denver en Dolly Parton, maar ook hedendaagse songs van Nathaniel Rateliff en Mumford & Sons brengt.