Tel: + 32 3 309 30 40
Hot Summer Stuff
Hot Summer Stuff wil een ode brengen aan de legendarische Donna Summer. Ze verliet ons begin 2012 maar geen nood, Hot Summer is meer dan een waardig live alternatief. Een 8-koppige super band brengt een ijzersterke, boeiende en dansbare set aan Disco Anthems.

Alle hits van Donna Summer passeren de revue, voldoende om iedereen op de dansvloer te krijgen! Ibernice MacBean, de Nederlandse ervaren pop-, soul- en jazz zangeres bezit, naast de juiste looks, ook vooral de klankkleur die zonder meer erg doet denken aan Summer. Ze wordt begeleid door de crème de la crème van de Belgische muzikanten. De leden waren of zijn actief in livebands van o.a. 'The Voice van Vlaanderen', Paul Michiels, Milow, Wizards of Ooze, Hadise en Natalia.

Wie 'disco' zegt, denkt aan Donna Summer. Zeer getalenteerd, met een unieke stem, gekneed door de Gospel-traditie, was ze zoveel meer dan de sensuele, erotische stem en verschijning die haar zo populair maakten. De 'Queen of Disco' liet ons een resem nr.1 hits en meer dan 130 miljoen verkochte platen. Haar samenwerking met producer Giorgio Moroder is legendarisch, zo wordt hun song 'I Feel Love' aanzien als de start van de elektronische Dance Music. Met 'The Hostage' en 'Lady of the Night' brak ze door in onze contreien, alvorens de rest van de wereld te veroveren. De hits die volgden zijn in elk muziekliefhebbers' geheugen gegrift: 'Last Dance', 'MacArthur Park', 'Bad Girls', Hot Stuff, 'Dim all the Lights', 'No More Tears', 'On the Radio', 'State of Independence'…