Tel: + 32 3 309 30 40
Andy Sergeant
Andy Sergeant is geen nieuweling in de muziekwereld. Reeds in 2007 werd een van zijn nummers door de befaamde DJ Armin van Buuren opgepikt, waarna hij zijn eerste top-10 notering in de Ultratop Dance te pakken had. Later werd hij de vaste pianist van Niels Destadsbader en Arne Vanhaecke.

Naast zanger en muzikant is hij ook songwriter en schrijft hij vaak nummers voor anderen, maar ook voor zichzelf. Dat resulteerde in 2014 in zijn eerste Engelstalige popalbum ‘What I Want’.

Nu staat hij klaar om samen met zijn 6-koppige live band de podia te bestormen. Een trendy partyband met songs van Robbie Williams, Jessie J, LMFAO, ... maar ook Stevie Wonder en Michael Jackson, Andy brengt hun grootste hits voor je mee.
Een razendsnelle show met een hippe uitstraling. Met als enig doel : een overvolle dansvloer en een publiek dat deze hits meebrult.

ANDY SERGEANT : een eigentijdse en modieuze dance band.
Ain't Nobody (Chaka Khan), Euphoria (Loreen), Grenade (Bruno Mars in de versie van Within Temptation), Domino (Jessie J), Fire (Gavin DeGraw), Overdrive (Natalia), en veel meer swingende hits.

**Andy Sergeant is ook beschikbaar met een kleinere bezetting in akoestische (5P) of unplugged (3P) formules.**